Zo maak je van ( gezond ) trakteren een feestje!

WAT zijn ze leuk zeg. Ik had ze al vaak zien liggen, maar had ze nog nooit heel erg goed bekeken blijkbaar. De traktatie-klets labels van Gezinnig! Het zijn niet “zomaar”leuk uitziende labels, nee deze labels zorgen ervoor dat gezond trakteren toch gewoon als leuk en “hip” gezien wordt!

Ze zien er als volgt uit:

tk-klets 3-6 traktatieklets tot 6

Geen stress over WAT je zult trakteren, geen uren knutselen, maar toch heel erg leuk! Je kunt de labels voorzien van de naam van je kind en hoeveel jaar hij/zij wordt en “KLAAR”! Er zitten 36 labels in een zakje en op het ene label staat de voorkant van een dier en op een ander label de achterkant. Op die manier kunnen ze in de klas een spelletje doen waarbij ze de voor en achterkant van de dieren bij elkaar moeten zoeken. Op de verpakking staat zelfs de uitleg voor de leerkracht!

Hang ze aan een stuk fruit, of prik ze aan een fruitprikker en je hebt een superleuke traktatie!

Uiteraard kunnen ze bijvoorbeeld ook aan een zakje chips of bakje popcorn! (Afhankelijk van het traktatiebeleid van school en de wens van de ouders zelf natuurlijk).

Er is ook een variant voor de bovenbouw! Om toch net even wat meer betekenis aan het traktatiemomentje te geven in plaats van vlug vlug iets uitdelen.(want zo gebeurt het vaak in de bovenbouw) Ik persoonlijk vind het belangrijk dat een verjaardag “bewust” gevierd wordt voor elk kind. Het blijft een speciale gebeurtenis, hoe oud ze ook worden.

tk 6-12 traktatieklets 6-12

Omdat ik in mijn jaren als juf het “traktatiedilemma” vaak de revue hoorde passeren, vond ik dit wel een mooi product om in the picture te zetten! Kijk op de webshop van Justmeiself voor meer informatie!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s