Relax Kids op locatie

Werkt u met kinderen en wilt u binnen uw school, kinderdagverblijf of instelling meer aandacht en ruimte bieden voor onstpanningslessen waardoor kinderen zichzelf beter kunnen concentreren en meer zelfvertrouwen krijgen? Dan kan ik als Relax Kids coach daar een belangrijke rol in spelen.

De uit Engeland overgewaaide methode is daar al jaren een heel groot succes! Relax kids kan positief van invloed zijn op de creativiteit, zelfverzekerdheid, het zelfbeeld, pestgedrag, acceptatie van anderen, rust en sfeer in de klas.

Er zijn verschillende mogelijkheden, van 1 op 1 lessen tot grotere groepen (max 12). Als extra begeleiding, of gewoon om een keertje iets heel anders te doen met kinderen. Eenmalig…..of structureel, er is vanalles mogelijk!

Omdat ik een onderwijsbevoegdheid heb, hoeft er geen leerkracht bij aanwezig te zijn, dat is natuurlijk ook een voordeel.

Overweegt u Relax Kids binnen uw school en vindt u het interessant om dit onderwerp aan te snijden tijdens een studiedag of een overleg? Ik verzorg ook lezingen/workshops waarbij leerkrachten kort kennis kunnen maken met Relax Kids en wat het voor toegevoegde waarde voor een school kan hebben!

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

(jusmeiself@gmail.com)