begeleiding op maat

Ik help kinderen graag op een speelse manier bij het omgaan met spanning, stress, onzekerheid en faalangst. Door middel van met het kind in gesprek te gaan, ga ik kijken waarmee ik hem/haar van dienst kan zijn. Elk kind is anders dus ook elk kind zal een andere aanpak of manier nodig hebben om zichzelf het beste te kunnen ontwikkelen. Het voornaamste doel is om kinderen te helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Er vindt altijd eerst een vrijblijvend gesprek plaats met ouders en mochten die enthousiast zijn, ga ik starten met het begeleiden van hun kind. Ik werk ook onder schooltijd omdat ik vind dat kinderen best een stukje school mogen “missen” wanneer ze gaan investeren in zichzelf. Het leerrendement wordt naderhand zeker door het kind ingehaald, simpelweg doordat het makkelijker zal leren doordat het beter in zijn/haar vel zit.Van mijn kant uit is het geen probleem om naar de school toe te komen, maar u als ouder zult daarover in gesprek moeten gaan met de leerkracht of ze zichzelf daar ook in kunnen vinden. Als het kind, naast alle verplichtingen, ook nog eens buiten schooltijd naar mij zou gaan, komt dat er weer als extra agendapuntje bij (in zowel uw kind als uw agenda)en schiet het zijn doel voorbij in mijn ogen.

Mijn aanpak is een mix van opgedane kennis vanuit mijn onderwijsperiode, mindfulness (met een stukje theorie over de werking van de hersenen en zeer bruikbare ontspanningsoefeningen die kinderen direct in de praktijk kunnen brengen) en uiteraard vanuit de ervaring rondom de opvoeding van mijn eigen kinderen en mijn eigen zoektocht naar mezelf.Per keer wordt bekeken wat er op dat moment nodig is,daarom zal ik vooral heel veel in gesprek gaan met uw kind!

Ook zal ik gebruik maken van mijn know how als gecertificeerd bikkeltrainer.

Losse coachingssessies bedragen 40 euro  (duur is ongeveer 1 uur)

“Investeren in je kind of in jezelf geeft je lichaam brandstof voor nieuwe energie, deze brandstof gunnen we onszelf vaak niet omdat we het te duur vinden. Terwijl we massaal brandstof in onze auto stoppen zonder daar over na te denken…. Een investering in jezelf is iets waar je heel lang profijt van zult hebben.

Justmeiself_lr01

Justmeiself is aangesloten bij Stibag (stichting ter bevordering van de alternatieve geneeswijze) Maar ik wil er even op attenderen dat de verzekering wellicht niks zal vergoeden helaas. Hopelijk komt hier in de toekomst verandering in, maar vooralsnog zijn alle kosten voor eigen rekening. Door dit te vermelden komt u ook niet voor verrassingen te staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s