Just Relax (voor volwassenen)

Lijkt Relax Kids je eigenlijk wel wat voor jezelf? Of zou je graag wat handige tools willen krijgen, hoe je meer rust en ontspanning binnen je gezin kunt krijgen? Kom dan naar de “Just Relax” cursus. Gewoon een gezellig uurtje (tot anderhalf uur) in groepsverband werken aan jezelf en aan je ontspanning. In allerlei verschillende werkvormen.

Deze cursus is vooral bedoeld voor wanneer je zelf kinderen hebt (of er heel erg in geïnteresseerd bent) en nog niet heel veel ervaring hebt met yoga of meditatie.

Zie het als een eerste stapje in de richting van ontspanning van lichaam en geest. Je zult merken dat het even wennen is, maar dat je veel bewuster met je energie om zult gaan na deze cursus. En zie het maar als een uurtje lekker voor jezelf in de drukte van deze tijd.

Er start voor de grote vakantie nog 1 groep op vrijdag namelijk op 1 juli en de les zal duren van 9.30 tot 10.30. Naderhand is er een uitloop van een half uur waar er ruimte is voor thee of een glaasje water! (de andere 3 data zijn op 8, 15 en 22 juli)

De kosten voor de 4 lessen bedragen: 50 euro

De groep zal bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 personen.

Geef je dus snel op via justmeiself@gmail.com

Untitled design(8)