Weer orde in de chaos……..fijn!

Tja omdat ik ALLE plannen die ik maak het liefst gisteren nog realiseer, past deze actie ook op en top bij mij. De hele tijd aankondigen dat je maandag 12 Januari open gaat en dan toch gewoon een dag eerder heel impulsief je webshop online gooien!!!!

Goed werk heeft tijd nodig…….dat weet ik! En ik ga ook altijd voor kwaliteit in plaats van impulsiviteit…… Maar klaar is klaar toch??? Het heeft me de nodige uurtjes achter m’n laptopje gekost. Zoveel zelfs dat je een paar dagen geleden niet mijn huis had binnen moeten komen omdat je waarschijnlijk jezelf een weg zou moeten banen door de was. (Ja de was is mijn grote valkuil…..we zien er altijd netjes uit vind ik zelf, maar ik ben echt heeeeeeel slecht in was vouwen en opruimen dus binnen no time is het bij ons boven een soort van himalaya gebergte van gewassen was….. En eens in de zoveel tijd heb ik een bui dat ik dat gebergte met de grond gelijk ga maken, maar helaas zijn die buien niet zeer frequent.)

Het feit dat ik mijn strijkijzer gewoon “kwijt” bleek te zijn toen ik Meis haar “srijkkralen-prinses” moest strijken zegt genoeg…..

Ook hebben de kinderen de afgelopen tijd iets te veel schermtijd gehad, zodat ik dan lekker door kon werken. Niet dat ze dat erg vonden, integendeel, maar daar gaat vanaf nu toch wel weer ietsje meer de rem op.

Verder heb ik ook nog de vervelende eigenschap dat ik nogal graag “stapeltjes”maak en in plaats van die stapeltjes op te ruimen, verplaats ik ze. Met het gevolg dat er ook op de benedenverdieping een soort van Franse Alpen aan het ontstaan is. Gelukkig heb ik een moeder, die als hobby “organizen”heeft. Ze heeft ook vaak meer “last” van het ontstane gebergte hier in huis dan wijzelf en moet ze zichzelf vaak inhouden om het niet op te gaan ruimen of om er toch niet eventjes een opmerking over te maken. Tot gisteren……ze belde op dat ze me graag wilde helpen om mijn “kantoor”(voormalige speelkamer) op orde te maken en mijn was bij wilde werken, zodat ik rustig met mijn nieuwe bedrijfje kon starten. Als soort van “cadeau” voor het starten van mijn nieuwe bedrijfje.

Nou ik heb het geweten, we hebben als een dolle geruimd gisteren en heel hard gewerkt! Doordat de kids bij de andere opa en oma mochten gaan spelen, konden we ook non-stop vooruit. En het resultaat mag er zijn!!! Ik heb gewoon een echt kantoor/atelier aan huis waar ik mensen en kinderen kan ontvangen. Nou dat is het beste cadeau wat ik had kunnen krijgen!!! Ik ben blij met het overzicht en zie door de bomen het bos weer! Tnx Tnx Tnx. Nu nog op zoek naar een mooie tafel en krukjes en wat doen aan de styling, maar wat een rust en overzicht! Echt fijn! :

foto 1(3)                  foto 2(3)

Na een hele dag flink sjouwen, gingen we gisterenavond gezellig met de vriendinnen naar Gooische vrouwen 2…….. Mijn god wat had ik die film overschat zeg…. Maar het was gewoon fijn om weer eens een keertje met z’n allen wat te ondernemen want eigenlijk doen we dat veel te weinig! Daarna nog gezellig wat wezen drinken in Someren. En toen ik een aantal vriendinnen thuis af ging zetten, konden we het niet laten om toch nog ff bij cafe die 2 aan te meren. Wat was het daar druk en leuk zeg. Het leuke vond ik dat er meiden waren (die ik niet kende) en die tegen mij zeiden;”Heej, ben jij niet van dat leuke blog????” Haha das toch cool 😉

Ook waren er een aantal jongens, waar ik het niet direct van zou verwachten, die me aanspraken op het feit dat ze heel graag lazen wat ik schreef en dat ze daar respect voor hadden. Ik vond het zo grappig, gezien het feit dat deze twintigers niet bepaald tot de doelgroep behoren. Leuk om zulke reacties te krijgen van mensen waar je het niet van verwacht!

Kortom, het is heel erg fijn om waardering te krijgen voor wat je doet. Maar bovenal is het fijn dat ik bezig ben met iets wat ik echt graag doe! Een webshop heb ik altijd al van gedroomd en kinderen (en ouders) coachen op het gebied van zelfvertrouwen ook. En langzaamaan begint die droom werkelijkheid te worden! Nogmaals tnx voor alle leuke reacties. En tnx voor iedereen die op welke manier ook, hulp heeft geboden om me te helpen deze droom te verwezenlijken.

Op het moment is mijn webshop online gegaan en dat is best een dingetje hoor….. Dat is met alle nieuwe dingen natuurlijk. Dus ik zou zeggen neem gerust een kijkje en geef please feedback als je tips hebt ter verbetering of wanneer je tegen dingen aan loopt. Stuur me dan gewoon een mailtje want daar kan ik alleen maar van leren!!

En dan nu over tot de orde van de dag….. Het konijnenhok…….is misschien ook wel prettig als je daar de bodem weer gewoon van kunt zien……;) Het meeste werk zit erop nu, dus nu weer meer aandacht voor alle andere dingen!!

Fijne zondag!!!!

xx

Een gedachte over “Weer orde in de chaos……..fijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s