Mijn persoonlijke favorietjes op het feelgood en shopevent deel 1

Tja, dan kom je hier om te bloggen en dan ben je 3 uur verder en is er nog NIKS uit je laptop gerold. Druk druk druk met rondlopen, kletsen, netwerken en shoppen. Want shoppen kun je hier met de hoofdletter S!!

Nu heb ik nog lang niet alles gezien, maar ik wil toch alvast even mijn persoonlijke favorietjes tot nu toe, met jullie delen! Met name voor de mensen die vanmiddag nog komen! In willekeurige volgorde:

* De brede maskingtape van een weg met klein voertuigje erbij van www.kideau.nl:

foto 2(5)

Hier ben ik al langer naar op zoek geweest, maar om hier 6,95 verzendkosten voor te betalen vind ik te veel. Daarom was ik blij dat ze hier te koop waren en ik weet zeker dat ik Just er heel blij mee zal maken. Verder hebben ze erg leuke handgemaakte spulletjes voor kids! De moeite waard om bij dit enthousiaste stel met een nieuw bedrijfje een kijkje te gaan nemen.

*De selfiestrippenkaart van www.yolandeave.nl

foto 4(2)

Zo leuk dit, een selfiestrippenkaart. Erg leuk om cadeau te doen aan iemand die onzeker is over zijn/ haar outfit en via de whatt’s app tips wil krijgen! Je kunt bij haar standje een moodboard maken en jezelf stylingadvies laten geven. EN ze hebben chocolade 😉

* Flamingo-maskingtape van www.opeenstokje.com

foto 3(2)

Ik kwam deze maskingtape al een keertje op instagram tegen de flamingo en panda-maskingtape. In combinatie met een TE leuke bedrijfje, kon ik m natuurlijk niet laten liggen. Neem een kijkje op deze leuke site met nog veel meer leuke dingetjes. (alleen de naam al he? hoe cool)

De gedichtenbundel van www.woordkunsten.nl

foto 1(5)

Ik kende haar al via instagram, haar mooie gedichten en poezie raken mij. Vooral haar kaarten over rouw en onderwerpen waar je normaal gesproken niet zo snel kaartjes van zou verwachten. Een heleboel mooie gedichten heeft Jentl gebundeld in haar eigen gedichtenbundel. Zeer de moeite waard om een kijkje te nemen.

Geluksveertjes van www.jannekeurlings.nl:

foto 1(7)

Janne heb ik al op de dutch design week mogen ontmoeten en ben al bekend met haar geluksveertjes. Ze tekent op verzoek een mooie kaart, met persoonlijke tekst en een geluksveer. Super om cadeau te doen aan iemand! Ze verkoopt ook tegoedbonnen zodat je iemand de kans geeft om een geluksveertje naar eigen wens te laten maken, wanneer je dit cadeau doet!

Het boek van de “tovenaar die vergat te toveren” van Miram Dix en Janne Keurlings:

foto 1(1)

Tja zoals jullie wellicht eerder hebben kunnen lezen , was ik erg enthousiast over dit boek! Inmiddels heb ik kennis gemaakt met Miram Dix, de schrijfster van dit boek en zijn we bezig met een het brainstormen over een ander leuk, mooi idee. Later hierover meer…..;) De tekeningen zijn van Janne keurlings die ik hierboven al een keer benoemde.

Hier lees je mijn blog over de ontdekking van dit boek:

https://justmeiself.com/2014/10/24/prachtige-vondst-op-de-dutch-design-week/

En sinds ik mijn eigen webshop heb www.justmeiselfshop.nl, verkoop ik m daar ook!

De lampenkappenslinger van www.hetzijstraatje.nl

Deze vond ik gewoon echt TE leuk en opvallend om hier niet te vernoemen.

foto 4(1)

De augurk-kaart van www.devrolijketheetante.nl

Ik houd zelf enorm van originele kaartjes, dus deze wil ik jullie niet onthouden:

foto 5(1)

Het kraampje is erg gezellig samen met haar creatieve buurvrouw van www.atelierindrukwekkend.com vormen ze samen een opvallend creatieve verschijning (en DAAR houd ik van) Dus ga ze bezoeken!  Bij atelier indrukwekkend zijn ook producten van lijnloves te koop, die ik persoonlijk ook erg leuk vind.

De kleding van www.lazy-lola.com:

Ik wilde 1 product uit dit kraampje in de spotlight zetten, maar ik kon niet kiezen omdat dit ECHT mijn smaak is. Zodra ik het wat rustiger heb, ga ik daar zeker nog iets kopen vandaag. De tattooprint stofjes zijn echt heel erg leuk!

foto 3(3) foto 2(6)

Dit zijn de favorietjes tot nu toe….. tijd voor iets lekkers nu!

Ik voel me hier als een vis in het water en hoop hier volgend jaar zelf te staan met mijn kraampje!

Neem PLEASE de spelfouten voor lief want je zult begrijpen dat ik hier ENORM veel afleiding heb om geconcentreerd te kunnen typen haha.

Vergeten jullie Justmeiself niet te volgen via de social media????

xxx

Suus

3 gedachtes over “Mijn persoonlijke favorietjes op het feelgood en shopevent deel 1

  1. Wat een leuk blogbericht! Hey jammer dat ik jou niet heb gezien! Ik zat vrijdag aan de bloggerstafel en heb ook zoveel plezier gehad! Luuk dat jij weer andere items naar voren brengt. Sommige heb ik gemist, zoooo jammer!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s