Speciaal voor kids die een jaartje over doen of naar het speciaal onderwijs gaan:

Als het jouw kind niet betreft, sta je er niet zo bij stil misschien. Maar zittenblijven of van school switchen heeft impact! Niet alleen op het kind zelf, maar ook op de ouders.

Uiteindelijk is het uiteraard de beste keuze voor het kind en zal het waarschijnlijk veel lekkerder in zijn/haar vel komen te zitten. En besef je volgend jaar gauw genoeg dat het idd de beste keuze was. Alleen voelt dat niet zo wanneer je het te horen krijgt. Of wanneer je het aan je kind moet gaan vertellen. Elke ouder wil graag dat een kind goed mee kan op school, maar bovenal wil elke ouder ook dat hun kind gelukkig is. Soms moet je dan beslissingen nemen die misschien tegen je eigen verwachtingen in gaan. En het is logisch dat je het zelf even moet laten bezinken.

Speciaal voor alle ouders en kinderen die ermee te maken hebben, een blijk van bewondering van mijn kant uit middels het onderstaande gedicht! Print het uit, hang het op, deel het…….. doe ermee wat je wil……. Jullie hebben een stoere beslissing genomen in het belang van jullie kind en dat vind ik echt een dik compliment waard! En zie het niet als falen, want dat is echt niet zo! In ons huidige onderwijssysteem lopen HEEL veel kinderen op hun tenen. Gelukkig krijgt jullie kind de kans om het rustiger aan te doen!

Was het schooljaar soms heel

Geniet van jullie vakantie!!!!!

x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s