Zum Schluss outdoor 2015, geloof mij, daar wil je gewoon bij zijn!

Zoals vaste lezers van  mijn blog inmiddels wel weten, heb ik nogal een diversiteit aan onderwerpen die ik met jullie wil delen. Zo ook mijn passie voor festivals. Het liefst kleinschalige festivals wel te verstaan. En ik vind festivals zoals Pinkpop, lowlands , Werchter enz enz magisch hoor, maar toch voel ik me meer thuis op festivals die kleinschalig zijn EN die ook nog eens in de buurt zijn.

En ik wil niet veel zeggen hoor, maar we hebben hier in de regio een aantal briljante festivals/feesten waar wij echt wel heel erg trots op mogen zijn. Ik noem een Eurosjopper, Nirwana tuinfeest (uiteraard) , Misty fields , Die Heise Bierfesten Stuk voor stuk binnen een straal van 15 kilometer van ons huis EN altijd volle bak! Ze zijn stuk voor stuk een begrip geworden in festivalland en behoeven geen verdere toelichting of uitleg. Zie het dan ook vooral als een eervolle vermelding en zeker geen reclamepraatje!

Er is echter 1 festival waar ik persoonlijk een extra zwak voor heb en dat is Zumschluss outdoor Los van het feit dat ik er te voet naar toe kan gaan, is het gewoon een heel erg gaaf festival! Ook voor mensen die niet uit de buurt komen! Er staan elk jaar weer bands waarvan je van te voren weet dat het veld los zal gaan en dat het 1 groot feest gaat worden.

Ik ben persoonlijk trouwe bezoeker van het 1e uur en ik heb het festival elk jaar mooier en professioneler zien worden. En ik vind het gewoon bewonderenswaardig hoe ze dit elk jaar weer voor elkaar krijgen. Een mega enthousiaste hardwerkende organisatie die er alles aan doet om het publiek uit zijn dak te laten gaan! Dit lukt ze keer op keer weer.

Het doel van mijn blog is juist NIET om mensen te trekken naar dit festival, want die komen toch wel. Ik breng het gewoon heel graag onder de aandacht om vooral mensen, die er nog nooit zijn geweest of er nog nooit van gehoord hebben, op het idee te brengen om er dit jaar eens bij te zijn! Geloof mij…… als je er 1 maal bent geweest, probeer je er in de volgende jaren zelfs je vakantie omheen te plannen.

kijk maar eens naar de officiële trailer van dit jaar, om een beetje een indicatie van de sfeer te krijgen:

Geloof mij, daar wil je gewoon bij zijn!!!!!!

Je kunt via http://www.zumschluss.nl  nog (weekend)tickets kopen! Maar denk er wel aan op=op

Ik heb het geluk dat ik samen met de organisatoren van Zum Schluss, maar liefst 4 zondagtickets mag weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is naar de FB-pagina te gaan van Justmeiself en onder het bericht van dit blog 3 mensen te taggen waarvan jij denkt dat ze op 2 augustus helemaal uit z’n plaat zullen gaan!

foto(45)

Winnaars worden 26 Juli bekend gemaakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s