Nieuw en Uniek !!!! Mijlpaalkaarten voor kleuters…. “KleuterKiekjesKaarten”

Als zowel (ex) kleuterjuf, mama van 1 kleuter en 1 ex-kleuter, fotoliefhebber en Socialmedia-addict, was ik erg gecharmeerd van de milestonecards die we allemaal wel kennen he? De kaarten met de belangrijkste momenten van je baby erop. Deze kaarten kun je bij je baby leggen en daar een foto van maken, op deze manier leg je alle belangrijke momenten vast! Erg leuk!!

Inmiddels zijn er allerlei leuke en mooie varianten van , die ik persoonlijk nog veel mooier vind dan het origineel! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op http://www.tipitoplay.nl, wanneer je op zoek bent naar andere mijlpaalkaarten voor jouw (of iemand anders) kindje! Hier zijn de kaarten van “Huis van Mijn” te koop, ze hebben een jongens en meiden variant in pasteltinten!

Helaas waren de kaarten er nog niet toen mijn eigen kids “baby” waren, maar ik kwam erachter dat er in de kleuterperiode eigenlijk nog een heleboel momenten plaatsvinden die ik ook graag zou willen onthouden voor later. Ik ben ervan overtuigd dat dit een ontzettend belangrijke periode is voor kinderen waarin een heleboel momenten voor het eerst plaatsvinden! En waar de ontwikkeling in zo’n sneltreinvaart gaat, dat je het haast niet bij kunt benen om vast te leggen! En weet je….. ze kunnen alles maar 1 keer “voor het eerst” doen toch? 😉

Dit bracht mij op het idee om de belangrijke momenten van kleuters eens op een rijtje te zetten. Een combinatie van mijn ervaring als kleuterjuf en mijn ervaring als mama. Ik heb zelf het idee dat ik de meest belangrijke momenten heb kunnen bedenken. Voor al deze momenten ben ik een leuke kaart gaan ontwerpen en de volgende momenten zijn het geworden:

Klik op de afbeelding om hem in het groot te kunnen zien:

                                                                                   overzicht kkk

Voor de zekerheid zit er dus 1 kaartje bij waarop je zelf nog een momentje kunt omschrijven, mocht dit niet op de andere kaarten te vinden zijn!

Het zijn 18 momenten en waar je zelf nog de datum bij kunt schrijven , 1 blanco kaart en 1 overzichtskaart. Deze 20 kaarten samen kosten 12,50 euro . Otnzettend leuk voor je eigen kinderen, maar misschien nog leuker om een ouder van een “bijna 4-jarig kind” cadeau te doen.

Ook erg leuk voor basisscholen of kinderdagverblijven voor het geval deze momenten plaatsvinden, als de ouders er niet bij zijn! Ik denk dat ze je eeuwig dankbaar zullen zijn door het vast te leggen!

De winnaar van de FB-actie waarbij je een setje van deze kaarten kon winnen is:

Saske de Koning

(gefeliciteerd!!!!!!!! Je mag jouw adresgegevens mailen naar justmeiself@gmail.com en je krijgt dit setje kaarten zowel voor jou als voor je getagde vriendin toegestuurd)

Niet gewonnen???? Niet getreurd:

De kaarten zijn hier verkrijgbaar!

Wil je deze leuke kaarten in jouw winkel of webshop gaan verkopen? Mail gerust naar justmeiself@gmail.com voor de mogelijkheden!

liefs,

Suus

http://www.justmeiself.com / http://www.justmeiselfshop.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s