Project in the spotlight 1 – De geweldige kaartjes van FRIS ontwerpen

Ja ik geef toe, ik was op slag verliefd toen ik ze zag en ik MOEST ze hebben. Ik houd ontzettend van kaartjes en posters en andere leuke originele dingetjes die door de brievenbus passen, maar ik merk dat op het moment zwart/wit de boventoon voert op bijvoorbeeld Instagram. Prachtig, zwart/wit echt waar! Maar wat zou de wereld saai zijn in alleen maar zwart/wit, of niet dan?

Ik ben een kleurliefhebber in hart en nieren, gewoon omdat ik er vrolijk van word, omdat het er fleurig uitziet en omdat alles er dan veel zonniger uitziet! Vooral voor kinderen blijft mijn voorkeur toch uitgaan naar veel kleur. Dit zie je ook wel terug op mijn eigen webshop http://www.justmeiselfshop.nl en in de styling van mijn eigen huis, kleding en vooral de kleding van de kids.

Omdat ik zelf heel veel bezig ben met het ontwerpen van kaartjes enz. ben ik daar natuurlijk heel erg op gefocust, maar ik weet zeker dat deze kaartjes iedereen wel door de brievenbus zou willen krijgen. De kaartjes van FRIS ontwerpen. Het leuke is dat 1 van de 2 designers van dit ontwerpbureau nog geen 3 kilometer van me vandaan woont en ik dat gewoon niet wist!

FRIS ontwerpen, bestaande uit Sarah en Evelien, gaan voor een FRISSE manier van ontwerpen. Een FRISSE vorm, een FRISSE blik en een FRIS ontwerp. Nou, dat is ze gelukt…….kijk maar:

Dit zijn de “circusvriendenkaarten”, maar ze hebben ook nog “make my day”kaarten:

Ik houd van de kleur, de vorm en de boodschap van deze TE schattige maar tevens ook stoere kaarten!

foto 3(5)

Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op hun website want naast kaartjes, ontwerpen deze dames nog veel meer leuke dingen vanuit hun eigen label!

De kaartjes zijn HIER verkrijgbaar!

Fijne dinsdag,

x Suus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s