” Tegoedbonnen “

Het is een tijdje geleden dat ik een persoonlijk blogje heb geschreven maar ik ben echt met 101 dingen tegelijkertijd bezig. Zo ben ik nieuwe ontwerpen aan het maken voor posters en kaarten. Dan hebben we sindskort een plotter en een transferpers dus ik ben HEEL veel bezig met ideetjes uit te werken voor nieuwe rompers, shirtjes enz. Daarnaast heb ik ook nog alles in gereedheid gebracht om bikkeltrainingen te kunnen geven, ben ik veel literatuur aan het lezen en ten slotte nog de webshop en de PR voor mijn website.

(En er zitten nog veel meer mooie dingen aan te komen, waar ik nu nog niet te veel over kan zeggen, maar waarvan ik jullie ZEKER op de hoogte zal houden)

Terwijl ik de ontwerpen voor mijn kaarten en posters aan het maken was, schoot me iets te binnen. “Ik wil tegoedbonnen gaan maken”

En dat idee is eigenlijk weer naar boven gekomen doordat het voor mij  een stukje jeugdsentiment is. Mijn zus (Sas) en ik waren namelijk een ster in tegoedbonnen cadeau doen. Mijn ouders hebben al die tegoedbonnen bewaard en we moeten er vandaag de dag nog erg om lachen.

Het was eigenlijk gewoon een gebrek aan inspiratie voor een mooi cadeau, of nalatigheid om op tijd iets te regelen. Zo heeft Jan (ons pa) ooit een zelfgemaakte tegoedbon gekregen om een oorbel te laten schieten……. Nou en iedereen die ons Pa kent, zal weten dat ie dat NEVER NOOIT niet zou laten doen. Een goedkoop maar origineel cadeau dus…… Zo zijn er ook menig bioscoopbezoekjes, high-tea’s en andere tegoedbonnen de revue gepasseerd, maar het “kwam er telkens niet van” om daarvoor een datum te plannen.

Op een gegeven moment kregen we toch wel te horen dat we onszelf er wel gemakkelijk afmaakten met die zogenaamde tegoedbonnen. Vanaf die tijd zijn we met OF echte cadeaus gekomen, OF met tegoedbonnen die ECHT een geldigheidsdatum hebben.

Omdat we er eigenlijk altijd wel lol om hebben gehad, vond ik het een leuk idee om ze ook te gaan ontwerpen.

Allereerst leek me het leuk om kaarten in de vorm van tegoedbonnen te ontwerpen, die je echt aan iemand cadeau kunt doen, of op kunt sturen. Vooral in deze drukke tijd waar bijna al het contact via de sociale media of whatt’s app gaat als je niet uitkijkt leek me dat een heel leuk idee. Om te voorkomen dat dit soort dingen weer op de lange baan geschoven worden. Met deze nieuwe tegoedbonnen, komen mensen er niet meer onderuit om af te spreken:

pickerimage-2

Hierboven zie je 1 van de voorbeeldjes.

Daarnaast kwam ik ook op het idee om tegoedbonnen te ontwerpen speciaal voor moeders in de kraamweek. Omdat ik vind dat ze wel eens extra in het zonnetje gezet mogen worden na zo’n heftig karwei, maar ook omdat ze 9 maanden bepaalde dingen achterwege hebben moeten laten, die ze dan juist weer voor het eerst mogen.

De bedoeling is om ze af te laten drukken en ze leuk te verpakken als pakketje zodat het een symbolisch cadeautje wordt voor in de kraamweek! De kersverse moeder mag zelf bekijken bij wie ze de bonnen gaat inleveren 😉 Ik zie het ook voor me dat je dit als cadeau krijgt tijdens een babyshower.

Hier een voorbeeldje van een aantal bonnen:

foto-18

Ze zullen waarschijnlijk binnen nu en een paar weken, als boekje of setje, verkrijgbaar zijn in de webshop.

Zeg nou zelf……tegoedbonnen hebben ook wel z’n charme toch Ik kan tenminste niet wachten totdat ik ze aan mijn eigen zusje kan overhandigen…..

12502_10152843293458001_8626962444733208885_n

Fijn weekend!!

x

Een gedachte over “” Tegoedbonnen “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s