Hulp vragen is ook een talent!

Loop je tegen dingen aan bij de opvoeding van je Kids? Of herken je verhalen uit mijn blogs en denk je: “oei het is zo herkenbaar maar ik weet niet goed waar ik zelf terecht kan” Vraag hulp!!!!! Al is het maar om een keer je verhaal te doen, om tips te krijgen, om handvatten te krijgen om zelf weer vooruit te kunnen! Of gewoon om je verhaal te delen met iemand die tegen dezelfde dingen aan liep (of loopt). Speciaal daarvoor organiseer ik aanstaande maandag een zorgklets-halfuurtje! Twijfel niet en maak vrijblijvend en gratis een afspraak en wie weet kan ik wat voor je betekenen !

En om hulp vragen is geen schande of teken van falen, hulp vragen is juist een talent!

imageFijn weekend!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s