Tip voor de Decembermaand! Vers van flavourites

Wow wow en nogmaals Wow, ik was gisteren samen met Denis een dagje naar Amsterdam om naar de #flavlive oftewel “flavourites” te gaan! Een jaar geleden was dit voor mij nog ondenkbaar…… (oei veel te druk, als ik naar huis wil kan dat niet meteen, wat als ik paniek krijg daar…….) Maar gisteren was ik er en HOE! Ik heb genoten van alles, leuke mensen ontmoet die ik volg op instagram, of live ken uiteraard. Er waren zelfs mensen die mij herkenden vanuit de sociale media, HOE leuk is dat? En het leukste van al was, dat Denis het ook heel erg leuk vond!

We hebben van allerlei leuke dingen gekocht voor onszelf, maar ook voor de kids uiteraard! Het was een soort van Walhalla voor mij en wist ook echt niet waar ik moest beginnen! Alle shops waar ik regelmatig bij winkel “online” stonden daar als ware snoepwinkeltjes allemaal op een rij!

Ik heb er ENORM veel inspiratie op gedaan, en ontzettend veel endorfine en adrenaline aangemaakt merkte ik wel! Om 1 uur vannacht sliep ik nog niet, zo vol zat mijn hoofd:

foto-12

Een ding is me wel duidelijk geworden gisteren….. Ik weet wat ik wil met Justmeiself! Hierover zal ik de komende weken meer over vertellen!

Ik merk dat ik met een “justmeiself” bril op naar producten kijk! En daarom vind ik het altijd zo gaaf wanneer ik iets vind, wat ik nog niet eerder heb gezien! Ik moet er wel bij zeggen dat ik ook heel graag gewoon bij de lokale ondernemers ga shoppen, omdat dat gewoon het allerleukste is! Hier in Someren heeft een vriendinnetje van mij samen met nog 3 anderen eigenlijk een soort van “miniflavourites” opgezet! Een winkel waar lokale ondernemers hun spullen kunnen presenteren en waar bezoekers dus allerlei leuke dingetjes in 1 winkel kunnen halen!- http://www.kadolokaal.nl – Super gaaf initiatief!

Maar gister kwam ik toch wel een heel erg leuk boekje tegen! Bij de stand van #gezinnig (waar ook het boekje #slaapklets vandaan komt). Vanmorgen had Pietje paniek toevallig dit boekje in de schoen van Just gestopt!!! Just houdt van tekenen maar ook vooral van na-tekenen. Tekenen en kleuren helpt kinderen (en volwassenen) enorm om hun hoofd leeg te maken Dit was dus een supercadeau voor hem:

foto 1-4

Als je het boek openslaat, krijg je een A-3 formaat blad, met op de bovenste helft stap voor stap uitgelegd hoe je iets kunt tekenen en op het onderste blad ruimte om het zelf te tekenen:

foto 3-4

Nu is er weinig ruimte voor eigen invulling en fantasie, maar soms hebben kinderen behoefte aan zulke structuur! Vooral kinderen die nogal twijfelen aan of ze het goed doen, is dit ideaal! En een leuke afwisseling naast het gewone tekenen! En in mijn ogen nog altijd leuker dan een kleurplaat! Voor juffen is dit ook een leuke opdracht voor in de weektaak, kinderen kunnen hier makkelijk zelfstandig mee aan de slag!

Wat mij nog het meest aansprak, was de laatste bladzijde in het boek, dat is echt iets wat bij het uitgangspunt van justmeiself past:

foto 2-4

Ik heb geen idee of het in de buurt ook te krijgen is, het is in ieder geval de moeite waard om dat eerst even te bekijken! En anders kun je op de site van “studio stift” kijken voor de verkoopadressen! Toen ik een kijkje nam op hun site, kwam ik geweldig leuke GRATIS printables tegen! Kijk maar :http://studiostift.nl/downloads/

Fijne zondag!!!!

Op http://www.moodkids.nl staat een stukje wat ik geschreven heb over “waarom mannen ook naar flavourites zouden moeten gaan

4 gedachtes over “Tip voor de Decembermaand! Vers van flavourites

  1. Oooh, beetje jaloers hoor! Ik las pas gister dat het was en dus al plannen voor het weekend ( grootste plan; een dag HELEMAAL NIETS moeten! ) dus ik ga een jaartje wachten..en sparen lees ik wel!
    Fijn dat jullie saampjes zo’n mooie dag hadden!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s