10 redenen om naar het Feelgood-en shopevent in Veghel te gaan op 20 en 21 Maart

Over een dikke week is het zo ver! Het Feelgood en shopevent in Veghel. Dus niet de “feelgoodmarket” in Eindhoven, die is a.s zondag.

Jahaa….. het is wat met al die “feelgood” dingen waar ik naar toe mag…..je zou ze nog bijna door elkaar gaan halen;) Maar even voor de duidelijkheid…….a.s zondag sta ik zelf met Justmeiself op de feelgoodmarket en VOLGENDE week zaterdag BLOG ik vanaf het feelgood en shopevent in Veghel.

feelgoodshopeven

Mocht je nog twijfelen of je er heen zult gaan, dan lees de volgende 10 redenen maar eens en je bent om 😉 (Zo niet…..dan heb je vast iets heeeeeel belangrijks waar je ECHT niet onderuit kunt)

1: Omdat het al veeeeeeeeel te lang geleden is dat je iets met je vriendinnen, moeder, tante,schoonmoeder,vage kennis,verre vrienden, buren (whatever) samen hebt gedaan ZONDER kinderen. Niet dat die verboden zijn daar hoor….helemaal niet, maar het shopt vaak toch een stukje lekkerder zonder buggy’s, draagzakken, luiertassen, enz.

2: Omdat er echt een heleboel leuke, mooie, grappige en inspirerende bedrijfjes staan waarbij je het gevoel krijgt: “ja DAAR word ik blij van!” bij het zien van hun producten

3: Omdat het gewoon een hele grote hal BOMVOL “lentegevoel”is en dat dan 1,5 dag lang/24 uur per dag.

4: Omdat je hier je geld uit kunt geven aan ECHT leuke, originele dingen.

5: Omdat er alleen maar mensen staan die vol enthousiasme zitten en dat ook uit zullen stralen op jou. Maak een praatje met hen en laat je inspireren. Op deze manier heb ik bij flavourites kennis gemaakt met Yolande Ave (super leuk concept overigens) en op de Dutch Design week heb ik op deze manier Janne Keurlings en Miram Dix mogen ontmoeten. Ze staan o.a ook op dit event en zijn zeer de moeite waard om een kijkje te gaan nemen of een praatje mee te maken. Ook zul je merken dat je in een keer allerlei dingen zult herkennen van Instagram of Facebook, omdat er bedrijfjes staan die jij wellicht volgt.

6: Omdat het echt niet alleen maar voor “Hippe” mensen is die vegetarier zijn , alleen maar biologisch eten zonder suiker, het woordje “healthy” in elke zin gebruiken en al trimmend naar Veghel zijn gekomen……… Dus je hoeft je niet schuldig te voelen als je met de auto komt en jezelf van het ene eettentje, via een leuk shopje, weer naar het andere eettentje verplaatst! Dat kan en mag gewoon zonder schaamte 😉 Natuurlijk zijn er voor de gezondheidsfreaks onder ons ook leuke en nieuwe dingen te vinden.

7: Omdat je alleen al van het gevoel van binnenkomen, een mega stoot adrenaline, endorfine en serotonine aanmaakt waar je nog een hele tijd op kunt teren. Er zijn heeeeeel veel prikkels dus het is wellicht verstandig om af en toe even een “rustpauze” in te lassen! Het leuke is dat je dan gewoon even lekker naar buiten kunt gaan en weer terug kunt komen. Veghel is echt wel een leuk plaatsje om bijvoorbeeld tussendoor wat te gaan lunchen.

8: Omdat je het zo hard nodig hebt om even tijd voor “jezelf” te nemen en lekker te neuzen in allerlei leuke gadgets. Ik weet nog goed van flavourites dat ik uren kon neuzen in kraampjes met kaarten, cadeaupapier en stickers bijvoorbeeld. Daar neem je anders toch nooit de tijd voor???

9: Omdat de entreeprijs lekker laag is voor een dagje uit! (vooral in de voorverkoop)

10:  Omdat ik het de organisatie zo gun om veel bezoekers te krijgen zodat het misschien wel een jaarlijks terugkerend event gaat worden. Ze werken er KEI hard voor, regelen alles tot in de puntjes en alleen al door hun mailtjes en posts op sociale media, word je aangestoken door hun enthousiasme.

Zie ik je zaterdag 21 Maart??? Ik loop er ook rond en zou het gezellig vinden om jullie daar ook te ontmoeten!

Volg mijn blog of volg justmeiself op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het event

Have fun en Enjoy!!!!

liefs,

Suzanne

Justmeiself_lr12

Een gedachte over “10 redenen om naar het Feelgood-en shopevent in Veghel te gaan op 20 en 21 Maart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s