Nieuw reclamemateriaal! Klein feestje waard

Omdat niet iedereen van jullie (blogvolgers) op Facebook of Instagram zit, wil ik jullie wel even met trots mijn nieuwe visitekaartjes, stickers en flyers laten zien! Ik ben er heel erg blij mee. Om het te vieren heb ik vandaag en morgen een speciale actie waar jullie uiteraard ook gebruik van mogen maken! Vandaag en morgen zijn alle posters van Justmeiself 10% korting bij gebruik van de kortingscode: posters10

2015/01/img_2860.jpg

En om de productieve dag voort te zetten heb ik vandaag een Ikea dagje ingelast om alles in elkaar te zetten in mijn nieuwe kantoortje/werkruimte! Ik ben trots en blij met het resultaat (gelukkig kreeg ik goede hulp 😉):

2015/01/img_2861.jpg

2015/01/img_2862.jpg

En nu met paracetamol onder de wol nog even kijken naar “wie is de mol?” En morgen hopelijk weer fris en fruitig op!

Fijne avond!
X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s