Pak je agenda er maar even bij!!!

Allereerst wil ik alle nieuwe volgers van mijn blog van harte welkom heten! Join the club…. Super dat jullie de tijd nemen om mijn hersenspinsels te lezen.

En daarnaast wil ik toch een hele dikke “dankjewel” uitspreken naar alle lieve reacties die ik heb gekregen op de nieuwe look van Justmeiself! Ik ben er zelf ook MEGA trots op. Er zitten heel wat uren werk in, dat klopt, maar mennnnnnn wat krijg ik daar veel positieve energie van! Het was ook een feestje om met Femke van Houts dit te mogen realiseren. Maar de credits gaan ook naar Denis, want ik weet eigenlijk bijna zeker dat wanneer hij geen bakkerij zou hebben, hij zeker grafisch ontwerper zou zijn geworden. (ik moet zeggen dat het erg goed van pas komt op het moment hihi).

Maar ikzelf heb naast de vormgeving van mijn website ook niet stil gezeten en er zijn een aantal data die ik graag met jullie wil delen.

Allereerst gaat op a.s maandag 12 januari mijn webshop online! Er komen allerlei producten op te staan die kunnen bijdragen aan het zelfvertrouwen en zelfbeeld van kinderen. Maar ook hulpboekjes voor ouders en leuke hulpboekjes om samen met je kind te ontspannen en in gesprek te gaan! Het goede nieuws is, dat ik de winkel (bakkerij van Eijk) als afhaalpunt mag gaan gebruiken. Dat scheelt mensen die uit de buurt komen, toch de nodige verzendkosten! Ik nodig jullie allemaal uit om een kijkje te nemen vanaf maandag! Als je naar deze site gaat en dan op het kopje webshop klikt, kom je er bij uit!

Dan staat Justmeiself op zondag 18 januari op de “wij zijn GOED-beurs”in de Ruchte. Meer dan 45 kleinbedrijven uit de regio presenteren daar hun vakgebied. Zeker de moeite waard om een een bezoekje te brengen, mocht u niks anders op de planning hebben:

GOED-Beurs_flyer 2015(1)

En dan tot slot organiseren we op 28 januari een workshop voor kinderen van groep 7 en 8 die last hebben van spanning en stress bij toetsen. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, super! Er is plek voor maximaal 8 kinderen. De workshop zal gewoon bij ons in de keuken plaatsvinden. In een huiselijke en gemoedelijke sfeer. (tja m’n kantoor/praktijkruimte is nog niet klaar dus dan is dit een goed alternatief! Alles op z’n tijd 😉 )

Kom maar op met die toetsen!!!

Er zijn al verzoekjes gekomen voor zo’n zelfde workshop voor groep 5 en 6, hier wordt aan gewerkt!!!!

En nu vlug alles klaarzetten om de producten te kunnen fotograferen voor op de website! Een vriendinnetje komt zometeen hier om dat mee uit te vogelen. Dus werk aan de winkel!

See you!!!

xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s