Even een klein onderzoekje tussendoor……..

Elke dag ben ik hard bezig met het ontwikkelen van een training voor bovenbouwkinderen op het gebied van het krijgen van zelfvertrouwen en het leren omgaan met spannende situaties. Hierbij verzamel ik overal wat stukjes uit methoden, trainingen en literatuur die ik zelf daar heel geschikt voor vind, maar het meest zet ik eigen ervaringen en bevindingen om in oefeningen en gesprekken voor kinderen. Omdat ik zo goed mogelijk aan wil sluiten op wensen van ouders en uiteraard het belang van de kinderen voorop heb staan, probeer ik zoveel mogelijk dingen van te voren te onderzoeken. Er zou voor mij veel duidelijk worden wanneer er zoveel mogelijk mensen antwoorden op de onderstaande poll! Het zou mij enorm helpen! Ik zou het namelijk ideaal vinden wanneer scholen de kans zouden bieden om kinderen te gaan begeleiden  tijdens de lessen die ze toch best kunnen missen. (Op verzoek van ouders EN in overleg met de leerkracht!) Zo komt er voor kinderen en ouders geen extra verplichting bij, zijn ze in een vertrouwde omgeving en zijn de lijntjes met andere kinderen en leerkrachten kort! Maar IK kan dit wel een goed idee vinden, maar voordat ik scholen zou gaan benaderen of dit tot de mogelijkheden behoort, is het van belang hoe jullie erover denken! Dus;

“Stel u besluit om uw kind (op eigen kosten) een training te laten volgen waar het leert te ontspannen,  en dmv gerichte gesprekken leert waar zijn/haar talenten liggen en zo meer zelfvertrouwen krijgt! (u moet dan denken aan 8x een half uur)”…………..

 

 

Dank jullie wel voor het invullen!!!!

cropped-justmeiself-vierkant-kleur2.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s