WIN WIN WIN WIN situatie

Sjonge jonge wat bruis ik momenteel van de ideetjes zeg…… Ik had vanmiddag een “date” met Miriam Dix de schrijfster van het boek ” De tovenaar die vergat te toveren” (waar ik eerder al over geschreven heb).

We kwamen erachter dat we enorm hetzelfde denken over het “jezelf mogen zijn” en dat dit het aller belangrijkste is waar kinderen in moeten gaan/blijven geloven. Nou we hebben echt een hele middag ideetjes en ervaringen uitgewisseld en WAT heb ik veel geleerd in zo’n korte tijd. En ZOVEEL leuke leerzame ideeen opgedaan door Miriams verhalen.

Zie hier onze brainstorm stapel:

foto-1

Je snapt…..we kwamen tijd te kort!

We hebben na een middag brainstormen ECHT een ontzettend gaaf idee omtrent het onderwerp “jezelf zijn” wat we heel graag samen willen gaan realiseren! Miriam
enthousiast, Ik enthousiast en hopelijk op den duur een hoop ouders, leerkrachten en kinderen enthousiast. WIN WIN WIN WIN dus.

We hebben al een globaal plan van aanpak bedacht en gaan hiermee aan de slag. In het nieuwe jaar hopen we al wat meer vorm te kunnen geven aan onze ideetjes en dat we ook met een concreet idee naar buiten kunnen treden! SPANNEND!!!!!

Via dit blog houden we jullie natuurlijk op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn! Zo ook op de FB-pagina van “jezelf zijn”.

https://www.facebook.com/ziemijnou?fref=ts

Om de samenwerking van http://www.justmeiself.com en http://www.ziemijnou.info te vieren, mag ik voor Sinterklaasje spelen! Ik mag namens http://www.ziemijnou.info een heel mooi pakket gaan weggeven. Bestaande uit:

Het prentenboek : “De tovenaar die vergat te toveren”

Het boekje voor ouders en opvoeders: “zie mij nou! – jezelf zijn,hoe leer je dat je kind”

Een mooie kaartenset van de tovenaar

De ansichtkaart van de tovenaar

foto

Het enige wat jullie hoeven te doen is: de Facebookpagina van “jezelf zijn” (zie link hierboven) EN dit blog van justmeiself.com te gaan volgen door op de blauwe button hieronder of hiernaast te klikken(voor wordpress leden) Of door je email-adres hiernaast achter te laten. Bij 500 likes op “jezelf zijn” gaan we het pakket verloten! Ook de mensen die beide pagina’s al volgen doen mee! Mocht je nu van plan zijn om voor 5 december 1 van de boeken of kaarten aan te schaffen, krijg je het aanschafbedrag terug, mocht je de winnaar van de giveaway worden! ( nogmaals WIN dus )

HOE GAAF IS DIT??????

We hopen op deze manier  “volgers” te krijgen die oprecht geïnteresseerd zijn in het onderwerp “jezelf zijn”

Succes!!!!!

Ow en vergeet deze link, na het lezen, niet te delen want hoe eerder we bij de 500 likes zijn, hoe eerder er geloot gaat worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s