Justmeiself spulletjes te winnen op VIP-avond schoenenreus

Als het slechter weer gaat worden, krijg ik weer zin om te knutselen aan (kinder)accesoires! Ik ben er vorig jaar mee gestart maar ben momenteel met zoveel leuke dingen bezig, dat het op een laag pitje staat!  (En ik werk er alleen maar aan, als ik in een creatieve bui ben, op die manier blijft het leuk en krijg ik het meeste inspiratie voor nieuwe combinaties! Van de winter zal er vast een wintercollectie volgen 😉 )

Mocht je daar niet op kunnen wachten, ga dan op 7 oktober naar de VIP-avond van de schoenenreus in Someren en maak kans op de onderstaande “justmeiself” spulletjes! De avond begint om 17.00 uur! Er zal een loterij gehouden worden waarbij je o.a kans maakt op:

foto-16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s