10 redenen voor een man om mee te gaan naar het feelgood&shopevent in Veghel.

Heej Stoere vent……..(ja ik heb het tegen jou),

Aanstaande vrijdag is het zo ver…..het Feelgood & Shopevent in Veghel! Vorig jaar zat ik daar nog aan de bloggerstafel….dit jaar heb ik de eer om met mijn eigen toko daar te mogen staan! Op stand nr. 75 kun je mij en #teamjustmeiself eens in het ECHT  komen aanschouwen! (zonder filter enz.)

Omdat ik niet aan de bloggerstafel zit dit jaar, schrijf ik van te voren maar even een blogje. En wel een blogje speciaal voor echte stoere mannen. Want als je denkt dat het feelgood & shopevent alleen maar voor vrouwen is…..dan heb je het deze ronde echt hartstikke mis! Uiteraard, rondom het woord “shoppen” hangt een vrouwen-imago. Maar het woord FEELGOOD is toch voor ons allemaal van toepassing.

Ikzelf ben 3 jaar geleden samen met Denis naar Flavourites in Amsterdam geweest. Opvallend was, dat hij echt 1 van de weinige mannen was. Terwijl hij het echt ontzettend gaaf heeft gevonden. Naar aanleiding daarvan schreef ik DIT blog.

Gisteren waren wij op de bakkerbeurs in Rosmalen en konden het niet laten om op de terugweg alvast weer eens langs Veghel te gaan zodat Denis alvast een beetje kon zien, in welke prachtige omgeving het event gaat plaatsvinden. (jawel…..hij gaat zelfs de hele vrijdag met mij in de stand staan,  Cool he? ) Hij was HELEMAAL weg van het gave noordkade terrein en dat bracht me op het idee om deze blog te schrijven.

Ook gaaf voor echte mannen.png

Dus bij deze 10 redenen waarom je als man ook naar het feelgood&shopevent moet gaan!:

1: Los van het feit dat het handig is, dat je regelmatig met volle tassen op en neer kunt sjouwen naar de auto. Zijn er op het event zelf, verschillende tentjes die ook echt leuk zijn voor jullie. Ik noem een Circus Patz, eenmannenkado.nl, Jack Fudge en kekkamperen        en vast nog een heleboel andere dingen die je als “verrassend leuk” zult gaan ervaren.

2: Er is goeie koffie!!! Niet alleen op het event zelf…… daar staat o.a koffiek-tje  

maar ook in de hal naast de koekbouw. Daar zit namelijk noordcoffee roasters. Echt een supergaaf koffietentje met VERSE KOFFIE uit eigen branderij. Zeeeer de moeite waard om even een kopje koffie te gaan drinken.bijzonderekoffieversgebrand-780x293

3: Er is VERSE FRIET verkrijgbaar op loopafstand. Namelijk bij :

pieperz

4: Er zit een winkeltje, genaamd DE BIERSPECIALIST, waar ze echt ontelbaar veel verschillende soorten bier verkopen. De website is nog onder constructie, dus je zult er live binnen moeten lopen om het met eigen ogen te zien.

5: Niet alleen wordt er bier verkocht op het terrein van de Noordkade…….er is ook een heuse stadsbrouwerij in het SUPER te gekke restaurant Wittern. Hier wordt het biertje “VLEEGHEL” gebrouwen. Je kunt er lekker eten, borrelen of gewoon genieten van het uitzicht.

6:  Je zult merken…..de Noordkade heeft een rode draad door alle gebouwen lopen en dat is de vernieuwde lijn van het retromerk Exota. Voor een aantal van jullie jeugdsentiment, voor een heel aantal is het nieuw. Toch is het gewoon alleen al gaaf om te zien wat voor oude auto’s en busjes ze gebruikt hebben om dit merk weer nieuw leven in te blazen. Bijna overal kun je dit frisse bubble drankje bestellen. Op het event zelf staat er zelfs een stand van Exota.

logo exota

7: Bij nummertje 106 op de plattegrond, kom je “De afzakkerij”tegen. Erg mooi cafe!! Hier kun je tijdens en na het event terecht voor een hapje, een drankje en zelfs live muziek!

8: De omgeving van heel de Noordkade geeft je sowieso al een stoer gevoel. Industrieel en smaakvol zijn echt de woorden die hier van toepassing zijn. Als je er rondloopt adem je gewoon creativiteit en good feelings in. Een beetje een “mannen met baarden”gevoel……..(denk ik dan.) Kijk zelf maar een beetje wat er nog allemaal meer te beleven is op de Noordkade :

CHVnoordkade-logo

9: Je zult nog nooit zoveel blije, stuiterende vrouwen bij elkaar hebben gezien. En ik zal je zeggen……dat werkt enorm aanstekelijk.

10: Ook al staat het Feelgood & Shopevent niet op jouw bucketlist……..somt moet je buiten de lijntjes kleuren en out of the box denken. Dus koop hier je kaartjes en verras je vriendin, vriend, moeder, of weet-ik-veel wie…… En mocht je spijt krijgen achteraf van deze beslissing? Kom me maar hoogstpersoonlijk op m’n donder geven bij stand nr 75 😉

En voor alle vrouwen die dit blog stiekem ook hebben gelezen……deel het massaal met je stoere vrienden 😉

See you!!!!!!!

#teamjustmeiself

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s