1 Jaar Justmeiself!!!!!!!

Jeetje…….. het grote terugblikken is begonnen…….vandaag! Precies vandaag….1 jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen. Exact 1 jaar geleden dat ik echt een sprong in het diepe maakte. Wellicht kunnen jullie mijn blogje daarover nog wel herinneren:

https://justmeiself.com/2014/11/25/25-november-2014-de-dag-dat-ik-justmeiself-ondernemer-werd/

En potverdorie WAT een jaar heb ik achter de rug. Een jaar wat me veel meer energie heeft gegeven dan het me gekost heeft…..

Voor mijn gevoel bestaat Justmeiself al veeeeel langer, maar dat is natuurlijk niet zo. Ik krijg vaak de vraag……WAT doe je nou allemaal precies???? Tja…. WAT heb ik het afgelopen jaar zoal gedaan? Ik zal proberen om er een opsomming van te maken, een soort van jaaroverzicht:

 • training voor “nieuwetijds kindercoaching”
 • training “hooggevoelig heel gewoon”
 • Een eigen website en webshop gemaakt.
 • Producten ontworpen voor de webshop.
 • Kinderen en zelfs een aantal volwassenen mogen begeleiden in mijn eigen praktijk.
 • Lezingen en workshops gegeven over mindfulness voor kinderen op het MBO
 • Een werkgroep gestart om een methodiek te ontwikkelen op het gebied van “jezelf zijn” waarmee we regelmatig bij elkaar komen.
 • Een eigen markt georganiseerd (met code oranje ….. dat wel)
 • De relaxkids – trainersopleiding gevolgd en nu bezig met proeflessen en verslagen maken voor de certificering hier van!
 • Op de feelgoodmarket en soulmarket gestaan met mijn eigen spulletjes.
 • Een aantal shop-in shops gevuld met mijn eigen spulletjes.
 • Een wholesalepagina gemaakt voor bedrijven.

Kortom……voor mij een enorm vruchtbaar jaar! En het mooie van alles is, dat ik precies DAT doe waar ik echt voldoening uit haal en voor meer dan 200% met passie aan werk. En is het hard werken?? Ja best wel. Het is vooral veel investeren en blijven zoeken naar een weg die voor jou haalbaar en op den duur rendabel is…… maar zo lang je er meer energie van krijgt dan dat het je kost….. voelt het goed! En het fijne vind ik… dat ik zelf mijn eigen tijd kan in delen en mijn eigen grenzen kan bewaken.

Ik ben nog elke dag blij en dankbaar voor het feit dat ik de kans heb gekregen om ECHT mijn hart te volgen.

Dank je wel voor alle mooie momenten en reacties die ik het afgelopen jaar heb mogen ontvangen. Ik hoop op een heel mooi nieuw Justmeiself jaar! En geloof mij……er zitten nog een heleboel ideetjes in mijn hoofd die er echt nog uit moeten dus jullie horen nog van mij!

 

xxx

Suus

3 gedachtes over “1 Jaar Justmeiself!!!!!!!

 1. Gefeliciteerd met het 1-jarig ondernemerschap . lees altijd met heel veel plezier en vind dat je veel goede ideeen hebt !!! Daar leren we allemaal wat van!! Heel veel succes!!

  Like

 2. Heel erg goed, Suus hoe je bezig bent.
  Ik volg je graag en binnenkort ga ik weer iets in je winkeltje kopen.
  succes en heeeel veeel plezier in het komende jaar!
  gr. Carien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s