Update van de ontwikkelingen rondom Justmeiself

Even een update van mijn werkzaamheden tot nu toe. Ik  heb jullie beloofd  op de hoogte te houden! Het begint langzaam ergens op te lijken. Afgelopen donderdag nog een hele fijne intervisie ochtend gehad met Kim Veldpaus, ze is ook kindercoach hier in Someren en het leek ons nuttig om allerlei dingetjes met elkaar uit te wisselen! Een hele bijzondere en leerzame ochtend met hele indrukwekkende verhalen. Fijn om met iemand te praten die hetzelfde idee heeft over de manier waarop je kinderen en hun ouders kunt begeleiden. Natuurlijk allebei met onze eigen aanpak, maar wel met hetzelfde doel! Ondertussen heb ik ook nog een aantal keer contact gehad met Sanne Blom van de Krachtwijzer en hebben afgesproken om af en toe een intervisie te plannen! Leuk!

Verder ben ik bezig met de teksten voor op mijn website. Het aanbod van het coachen, de tarieven, mijn visie enz. Ik heb een nieuwe subtitel bedacht die ik erg bij Justmeiself vond passen: “Justmeiself, kijkt, denkt en begeleidt vanuit het hart.”

Het komt pas online wanneer alle teksten klaar zijn! Mijn deadline is de 2e week van januari omdat ik 18 januari op de “wij zijn goed beurs” in de Ruchte in Someren sta, waar ik mensen “live” kennis kan laten maken met mijn splinternieuw bedrijf!

En dan de webshop….. das een hele klus om dat allemaal zelf te doen, maar wat gaaf om te zien wat voor vorm hij gaat krijgen. Een vrolijke, toegankelijke webshop met een professionele uitstraling met allemaal producten waar ik trots op ben dat ik ze mag verkopen. Er zullen boeken te vinden zijn over met name: hoogsensitiviteit, jezelf zijn,maar ook hoogbegaafdheid, beelddenken. Ik mag ook alle producten van gezinnig en studiostift gaan verkopen. SUPER leuke materialen en invulboekjes die voor net wat meer rust en verbinding kunnen zorgen binnen het gezin. En verder ga ik met liefde en plezier mijn zelfontworpen posters verkopen……

Maar waar ik het meest trots op ben gaat het Zakje vol Zelfvertrouwen worden… Het idee erachter is dat het een zakje kaarten is, leuk vormgegeven, wat je cadeau kunt doen aan iemand die het kan gebruiken. Zowel voor kinderen als voor volwassenen of  voor jezelf natuurlijk. Ze zijn met name bedoeld om in huis op te hangen op een plek waar je het vaak leest, of je gebruikt de achterkant om zelf nog een boodschap toe te voegen en deze kaarten aan iemand te versturen. De ontwerpen voor het “zakje vol zelfvertrouwen (kleur)” zijn klaar. Met trots kan ik ze jullie hier alvast presenteren. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden.

Inhoud van het zakje vol zelfvertrouwen:

14409787-0 14409807-0 14409808-0 14409813-0 14409819-0

De zwart/wit variant is in de maak!!!

Tot zover deze update!!!

Er volgt snel meer!

Fijne dagen alvast,

Groetjes,

Suzanne

2 gedachtes over “Update van de ontwikkelingen rondom Justmeiself

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s