joepie de poepie!!!!

Er borrelen veel ideetjes in mijn hoofd…..en laat ik nou van nature heel sterk de behoefte hebben om dat met anderen te delen! (mensen die mij kennen weten wel waar ik het over heb) Al een tijdje was Facebook dus de plaats om mijn hart te luchten en om mijn verhalen en creatieve uitspattingen te delen. Ik kreeg heel veel leuke reacties, maar toch was het dit voor mijn gevoel NET niet! En sowieso zou ik liever een publiek bereiken die oprecht geïnteresseerd is in mijn verhalen, foto’s, tips, knutsels, projecten enz….. dan mensen die “toevallig” mijn vriend zijn… (Voor inspiratie van kinderkleding en interieur kun je me het beste volgen op instagram)

Ik wou HEEL graag een eigen site MET blog, maar HOE zou ik het gaan vormgeven?? WAT zou ik er op gaan zetten?? WAAROM wil ik dit eigenlijk?? WIE wil ik er mee bereiken??? kortom, een heleboel vragen waar ik maar over na bleef denken……. Maar vandaag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een domeinnaam gekocht en ben ik bezig met het invullen van mijn eigen (blog)site. http://www.justmeiself.com Hoe gaaf is dat???? En weet je….. ik ben er van overtuigd dat hier mooie dingen op gaan gebeuren die de moeite zijn om met jullie te delen. En de bovenstaande vragen worden gewoon in de loop der tijd beantwoord! Ik maak gewoon een sprong in het diepe en zie wel wat me tegemoet komt!

Inmiddels ben ik erachter dat je gewoon rechtsonder op het woordje “volg” kunt klikken, wanneer je op de hoogte wil blijven van nieuwe updates!

9 gedachtes over “joepie de poepie!!!!

  1. Alles valt op op een gegeven moment op zijn plek! De eerste grote stap is genomen. Er volgen zeker nog veel meer juichmomentjes! Het is een aanwinst voor het wereld wijde web! Suus, ik ben trots op je!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s