Whoop whoop! Hier zijn de deelnemers van de Summer Shopping Saturday  (mini)Market op 25 Juli

Yes yes yes! We zijn zo goed als rond! Wat begon met een inventarisering naar animo voor een mini markt op het terrein van Quercia werd al snel een concreet plan!

Vele enthousiaste aanmeldingen volgden en tot onze grote verbazing moesten we zelfs mensen afzeggen vanwege overlap in assortiment! En omdat we vooral de insteek hebben om een “kleinschalige” festiviteit te organiseren, willen we niet TE veel kraampjes plaatsen. We hebben dus de luxe positie om zelf te kiezen wat het beste bij ons past! 

We hebben lekker en goed eten, o.a homemade pizza uit de houtoven en desembrood tosti’s!  Een prachtige sfeer met een terras tussen de bomen en bloemen. Een lekker biertje van de mooie bierkaart of een homemade lemonade zijn ook zeker verkrijgbaar! Voor de gezelligheid zorgen jullie als het goed is! Dit alles gaat plaatsvinden bij:

 

Natuurlijk is het ook leuk om het terrassen af en toe af te wisselen met shoppen! Of misschien heb je zin om deel te nemen aan 1 van de workshops. Met trots presenteren we daarom de deelnemers die de kraampjes zullen bezetten! Als je klikt op het logo kom je op de desbetreffende website uit. Neus alvast maar eens lekker rond……

   
                   

 http://www.meisje-eigenwijsje-fotografie.nl

 
    

Verder komt er ook nog een kraampje met stoere houten interieur spullen!

Nou daar wil je toch bij zijn of niet dan???👊
En nu hoor ik de mannen denken…… Voor ons is er wel ERG weinig! Oké …het terras zit prima, de hangtafels “hangen” prima…. Maar toch komt er ook speciaal voor stoere mannen met baarden iets heel gaafs!!!!!!

Tussen 18.00 en 20.00 uur komen namelijk de:

  
Vet he? 😃 (vandaag gaven ze groen licht)
Wil je op de hoogte blijven van alles? Volg dan de “Summer shopping Saturday market ” op FB !!! 

 
Nu hopen op goed weer…… En nog actief op zoek naar een leuk stukje muziek wat in de sfeer zou passen!  

Ben of ken jij iemand die het leuk zou vinden om in deze sfeer op te willen treden? ( gewoon eenvoudig, het liefst alleen met gitaar net zoals in een pub, niet te vals, in ruil voor pizza en bier😉) contact ons!!!!!

We houden jullie op de hoogte!!!!

Fijn weekend!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s